Lačen? Naroči dostavo hrane na Wolt-u!

Ne pozabi na Wolt promo kodo za 5 eur popusta!

Klikni na kodo spodaj za takojšno registracijo.

Wolt tudi na Instagramu @wolt_slovenija

Wolt promo koda

Uporabi Wolt promo kodo za prvo naročilo. Pri prijavi v Wolt, preprosto dodajte promocijsko kodo "WA6CQRK", in takoj prejmete 5 € Wolt popust (wolt promo code), ki ga lahko izkoristite že za prvo dostavo hrane.

Wolt je brezplačna aplikacija, na voljo v Apple Store ali Google Play trgovini ki vam omogoča hitro in popolnoma enostavno naročanje hrane pri najrazličnejših restavracijah.

Prejmete 5€ popusta na katerikoli znesek naročila.

Ko se prijavite v aplikacijo Wolt za dostavo hrane ali nakup iz trgovin pod zavihkom "MOJ PROFIL" kliknite na "VNESI PROMO KODO" in v prazno okence vpišite naslednjo promocijsko kodo "WA6CQRK" (brez narekovajev). Na vaš račun boste takoj dobili 5 EUR, ki jih boste lahko izkoristili že pri prvem naročilu hrane ne glede na znesek vašega naročila. Popust boste lahko izkoristili takoj, brez čakanja in jih lahko kombinirate z ostalimi številnimi akcijami in promocijami, ki so trenutno aktivne, kot primer: brezplačna dostava hrane, weekend popusti, promocija novih restavracij in trgovin s popusti, itd.

WOLT dostava hrane je trenutno mogoča na območju Ljubljane, Maribora, Celje, Kranja, Kopra, Novega Mesta, Domžal in Ptuja..

 

Do kdaj lahko naročam hrano?

Od ponedeljka do petka hrano dostavljamo od 10:00 do 23:00, v soboto in nedeljo od 11:00 do 23:00. Nekatere restavracije so lahko odprte tudi izven tega delovnega časa. Takrat lahko hrano naročiš in v restavraciji prevzameš osebno.

 

Koliko stane dostava?

Začetna cena je 2 EUR, v kar je všteta dostava do 1,5 km od restavracije (zračne linije).
Uporabnik dodatno plača: 0,5 EUR na vsake 500 metrov.
Maksimalna oddaljenost od restavracije je 4 kilometre.

Kakšna je najmanjša vrednost naročila in kakšna največja?
Tvoja košarica mora vsebovati jedi, dodatke in pijače v skupni vrednosti vsaj 8 EUR. Zgornja meja ne obstaja.

Ne samo dostava, tudi osebni prevzem!
Preko WOLTA je možno tudi naročiti hrano in jo osebno prevzeti direktno v restavraciji.

 

Zgodovina in razvoj Wolt-a

2014 - FINSKA

Wolt je začel svojo zgodbo leta 2014. Sedež podjetja je v Helsinkih. Prvi sedež je bil v majhni pisarni velikosti 10m2 v centru Finske prestolnice. Na njihovi uradni spletni strani piše da so že leta 2015 imeli dva in pol milijona zbranih sredstev za njihov zagonsko podjetje (startup).

2016 - ŠVEDSKA IN ESTONIJA

Po uspešni zgodbi na Finskem je podjetje začelo zelo hitro rast. Leta 2016 so razširilo poslovanje na sosedno Pvedsko in potem tudi Estonijo. V Stockholm so odprli svoje novo pisarno.

Na Finskem so tudi začeli poslovati v mestu Tampere in Turku. Dodatna pridobljena sredstva Wolt Enterprises (uradno ime podjetja) so znašala deset milijonov.

2017 - DANSKA, LITVA IN LATVIJA

Tri leta od ustanovitve Wolt Enterpises je podjetje že poslovalo v 6 državah. Nova pridobitev so bile Danska, Litva in Latvija. Številne posodobitve so bile narejene in aplikacija Wolt je bila pripravljena na nove zmage.

2018 - NORVEŠKA, MADŽARSKA, ČEŠKA, HRVAŠKA, POLJSKA, GRUZIJA IN IZRAEL

Leto 2018 je bilo leto velike rasti podjetja. Wolt dostava je začela delovati v 7 novih držav. Število zaposlenih v Wolt Enterprise je do konca leta 2018 bili 300.

2019 - SLOVENIJA, SRBIJA, SLOVAŠKA, GRČIJA, AZERBAJDŽAN IN KAZAHSTAN

Še eno leto velike ekspanzije poslovanja na 6 novih držav. Wolt Slovenija je uspešno začel poslovati. Podjetje je izbralo najboljši čas za začetek poslovanja in ustvarjanje uspešne slike podjetja v Ljubljani. Na trgu je monopol imela eHrana. Po začetku korona krize in začetkom veljave Covid-19 omejitev je podjetje že imelo uspešno sezono poslovanja in Ljubljančani so že veliko slišali za Wolt dostavo hrane.

2020 - NEMČIJA, MALTA, CIPER IN JAPONSKA

Poleg velikega nemškega trga Wolt je v času številnih korona izzivov prišel do Japonske. Dodali so možnost dostave iz trgovin ter možnost brezstične dostave.