Lačen? Naroči dostavo hrane na Wolt-u!

Ne pozabi na Wolt promo kodo za 5 eur popusta!

Klikni na kodo spodaj za takojšno registracijo.

Wolt tudi na Instagramu @wolt_slovenija

Wolt promo koda

Uporabi Wolt promo kodo za prvo naročilo. Pri prijavi v Wolt, preprosto dodajte promocijsko kodo "CS2CG", in takoj prejmete 5 € Wolt popust, ki ga lahko izkoristite že za prvo dostavo hrane.

Wolt je brezplačna aplikacija, na voljo v Apple Store ali Google Play trgovini ki vam omogoča hitro in popolnoma enostavno naročanje hrane pri najrazličnejših restavracijah.

Prejmete 5€ popusta na katerikoli znesek naročila.

Ko se prijavite v aplikacijo Wolt za dostavo hrane ali nakup iz trgovin pod zavihkom "MOJ PROFIL" kliknite na "VNESI PROMO KODO" in v prazno okence vpišite naslednjo promocijsko kodo "CS2CG" (brez narekovajev). Na vaš račun boste takoj dobili 5 EUR, ki jih boste lahko izkoristili že pri prvem naročilu hrane ne glede na znesek vašega naročila. Popust boste lahko izkoristili takoj, brez čakanja in jih lahko kombinirate z ostalimi številnimi akcijami in promocijami, ki so trenutno aktivne, kot primer: brezplačna dostava hrane, weekend popusti, promocija novih restavracij in trgovin s popusti, itd.

WOLT dostava hrane je trenutno mogoča na območju Ljubljane, Maribora, Celja, Kopra in Kranja.

 

Do kdaj lahko naročam hrano?

Od ponedeljka do petka hrano dostavljamo od 10:00 do 23:00, v soboto in nedeljo od 11:00 do 23:00. Nekatere restavracije so lahko odprte tudi izven tega delovnega časa. Takrat lahko hrano naročiš in v restavraciji prevzameš osebno.

 

Koliko stane dostava?

Začetna cena je 2 EUR, v kar je všteta dostava do 1,5 km od restavracije (zračne linije).
Uporabnik dodatno plača: 0,5 EUR na vsake 500 metrov.
Maksimalna oddaljenost od restavracije je 4 kilometre.

Kakšna je najmanjša vrednost naročila in kakšna največja?
Tvoja košarica mora vsebovati jedi, dodatke in pijače v skupni vrednosti vsaj 8 EUR. Zgornja meja ne obstaja.

Ne samo dostava, tudi osebni prevzem!
Preko WOLTA je možno tudi naročiti hrano in jo osebno prevzeti direktno v restavraciji.

 

Zgodovina in razvoj Wolt-a

2014 - FINSKA

Wolt je začel svojo zgodbo leta 2014. Sedež podjetja je v Helsinkih. Prvi sedež je bil v majhni pisarni velikosti 10m2 v centru Finske prestolnice. Na njihovi uradni spletni strani piše da so že leta 2015 imeli dva in pol milijona zbranih sredstev za njihov zagonsko podjetje (startup).

2016 - ŠVEDSKA IN ESTONIJA

Po uspešni zgodbi na Finskem je podjetje začelo zelo hitro rast. Leta 2016 so razširilo poslovanje na sosedno Pvedsko in potem tudi Estonijo. V Stockholm so odprli svoje novo pisarno.

Na Finskem so tudi začeli poslovati v mestu Tampere in Turku. Dodatna pridobljena sredstva Wolt Enterprises (uradno ime podjetja) so znašala deset milijonov.

2017 - DANSKA, LITVA IN LATVIJA

Tri leta od ustanovitve Wolt Enterpises je podjetje že poslovalo v 6 državah. Nova pridobitev so bile Danska, Litva in Latvija. Številne posodobitve so bile narejene in aplikacija Wolt je bila pripravljena na nove zmage.

2018 - NORVEŠKA, MADŽARSKA, ČEŠKA, HRVAŠKA, POLJSKA, GRUZIJA IN IZRAEL

Leto 2018 je bilo leto velike rasti podjetja. Wolt dostava je začela delovati v 7 novih držav. Število zaposlenih v Wolt Enterprise je do konca leta 2018 bili 300.

2019 - SLOVENIJA, SRBIJA, SLOVAŠKA, GRČIJA, AZERBAJDŽAN IN KAZAHSTAN

Še eno leto velike ekspanzije poslovanja na 6 novih držav. Wolt Slovenija je uspešno začel poslovati. Podjetje je izbralo najboljši čas za začetek poslovanja in ustvarjanje uspešne slike podjetja v Ljubljani. Na trgu je monopol imela eHrana. Po začetku korona krize in začetkom veljave Covid-19 omejitev je podjetje že imelo uspešno sezono poslovanja in Ljubljančani so že veliko slišali za Wolt dostavo hrane.

2020 - NEMČIJA, MALTA, CIPER IN JAPONSKA

Poleg velikega nemškega trga Wolt je v času številnih korona izzivov prišel do Japonske. Dodali so možnost dostave iz trgovin ter možnost brezstične dostave.