WOLT PROMÓCIÓS KÓD

Írd be a kódot, hogy megszerezd a 1000 Ft értékű kupont.

KOD: SKKKG5V Copy

Rendelj ételt házhoz!

A Wolt házhoz szállítja a kedvenc ételeidet több mint 100 különböző étteremből Magyarország egész területén. Megrendelésed 20-40 percen* belül az ajtód előtt fog várni.
A Wolt alkalmazást letöltheted az Apple App Store vagy a Google Play áruházból. Az alkalmazás telepítése ingyenes.
Add meg az alábbi kódot 1000 Ft azonnali jóváírásért regisztrációkor vagy a profilodban.

HOGYAN MŰKÖDIK A WOLT?

  1. Kattints a fenti linkre a WOLT alkalmazás letöltéséhez a Google Playvagy az Apple App Store áruházból.
  2. Regisztrálj, írd be a „SKKKG5V” WOLT promóciós kódot (wolt promo code), és a fiókodon azonnal aktiválódik 1000 Ft bónusz, amelyet már az első rendelésednél felhasználhatsz.
  3. Böngéssz több mint 100 étterem között, és válaszd ki, mit szeretnél enni.
  4. Feladod a rendelésed és biztonságosan fizetsz Android Wallet, Apple Pay vagy bankkártyán keresztül.
  5. Vársz 20és 40 perc között, hogy a WOLT-os futár kiszállítsa neked a megrendelt ételedet, és biztonságosan és érintésmentesen átadja.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A KÓDOT?

A promóciós kódot az alkalmazásba való regisztrációkor tudod megadni.

Ha a regisztrációkor nem adtad meg, akkor később a „PROFILOM” menüben a „PROMÓCIÓS KÓD BEÍRÁSA” gombra kattintva tudod ezt megtenni. Írd be a „SKKKG5V” promóciós kódot az üres mezőbe, és az fiókodra azonnal kapsz 1000 Ft-ot.

Már az első rendelésednél kihasználhatod, függetlenül a rendelésed összegétől.

A Wolt promóciós kódot, vagyis kupont a regisztrációt követő 30 napon belül tudod felhasználni.

A WOLT EZEKBEN A VÁROSOKBAN ELÉRHETŐ

A WOLT-ról

A Wolttal a legjobb ételek felfedezése és rendelése a városodban gyerekjáték lesz. Bármit is szeretnél, mi kiszállítjuk az ajtód elé. Csak válassz ki egy éttermet és a legvonzóbb ételt, majd kattints a rendelésére – a többit mi megoldjuk!

Nincs időd főzni? Megértjük. A Woltnál a legjobb ínyenc élmények és éttermek szakértői vagyunk a városokban az egész világon. Legyen szó egy gourmet burgerről, egy kemencés pizzáról, fűszeres tacóról, friss sushiról vagy bármilyen más finom falatról, amit éppen szeretnél – a több mint 8900 étteremmel minden kívánságodat kielégítjük.

A Wolt alkalmazás segítségével bármikor nyomon követheted rendelésed, attól a pillanattól kezdve, hogy a szakács megkezdi az ételed elkészítését, egészen addig a pillanatig, amikor a futár csenget az ajtód előtt. Ha van bármilyen kérdésed ezzel kapcsolatban, akkor bármikor kapcsolatba léphetsz ügyfélszolgálatunkkal, amely minden kérdést komoly odafigyeléssel kezel. Barátságos és segítőkész emberekből álló csapatunk fog visszajelezni kérdésedre – néhány másodpercen belül, és teljes mértékben elkötelezett lesz a gondod megoldására. Hogy a rendelés a lehető legegyszerűbb legyen, megrendelt ételt kifizetheted hitel- vagy betéti kártyával, valamint Apple vagy Google Pay segítségével is. Válaszd ki mit rendelsz és élvezd.

Az alkalmazás ingyenesen elérhető az Apple APP Store-ban vagy a Google Play áruházban

Használd a kódot 1000 Ft-ért.

Add meg a promóciós kódot amikor regisztrálsz az alkalmazásba, vagy a „PROFILOM” menüben a „PROMÓCIÓS KÓD BEÍRÁS” gombra kattintva írd be a „SKKKG5V” promóciós kódot az üres mezőbe (idézőjelek nélkül), és a fiókodra azonnal kapsz 1000 Ft-ot, amit az első ételrendeléskor használhatsz fel, a rendelésed összegétől függetlenül. A kedvezményt azonnal, várakozás nélkül igénybe veheted.

A Wolt egy ingyenes mobilalkalmazás, amellyel telefonról vagy számítógépről rendelhetsz ételt. A Wolt ételeket szállít házhoz egész Magyarország területén.

A kedvezményt/kupont a regisztrációtól számított 30 napon belül tudod felhasználni.

A Wolt a házhozszállítást a megrendeléstől számított 35 percen belül garantálja. Az alkalmazásban van számos ajánlat: hétvégi ajánlatok, ingyeneskiszállítás, ingyenes promóciós kód, 1 + 1 grátisz stb.