WOLT PROMO KOD

Unesi kod i primi 8 EUR kredita.

Aplikaciju Wolt možete preuzeti iz Apple App Store ili Google Play trgovine. Instaliranje je besplatno.
Kod registracije ili u svoj profil, unesite kod u nastavku za 8 EUR hitrog kredita.

KOD: SKKKG5V Copy

Naruči hranu na dom!

Wolt dostava hrane nudi narudžbe hrane na dom za više od 100 različitih restorana na području Bjelovara, Karlovaca, Kaštela, Koprivnice, Osijeka, Požega, Pule, Rijeke, Rovinja, Samobora, Sesvete, Sisaka, Slavonskog Broda, Solin, Splita, Varaždina, Velike Gorice, Vinkovcov, Virovitice, Vukovara, Zadara, Zagreba, Zaprešića, Čakovca i Šibenika. Narudžbu ćete primiti u roku od 20 do 40 minuta * na dom.

KAKO DJELUJE WOLT?

  1. Klikni gornji link ili skini aplikaciju WOLT s Google Playa ili Apple App Store.
  2. Registriraj se, unesi WOLT PROMO KOD "SKKKG5V"  i bonus od 8 EUR odmah će biti dodan na tvoj račun koji možeš koristiti već kod prve narudžbe.
  3. Pretraži među više od 100 restorana i odaberi što želiš jesti.
  4. Naručiš i sigurno platiš putem Android Wallet, Apple Pay ili putem bankovne kartice.
  5. Pričekaš između 20 i 40 minuta da ti dostavljač WOLT-a dostavi narudžbu i hranu preda na siguran i beskontaktni način.

KAKO KORISTIM KOD?

Promo kod možete unijeti prilikom prve prijave u aplikaciju.

Ako ga niste unijeli u trenutku registracije, možete ga dodati kasnije klikom na "UNOS PROMO KODA" ispod "MOJ PROFIL". U prazan okvir unesite promotivni kod “SKKKG5V” i odmah ćete na račun dobiti 8 EUR.

Možete ih koristiti već kod prve narudžbe, bez obzira na iznos narudžbe.

Wolt promo kod ili kupon možete koristiti u roku od 30 dana od upisa.

WOLT JE DOSTUPAN U

O WOLT-u

S Woltom otkrivanje i naručivanje najbolje hrane u vašem gradu postaje djetinjasto jednostavno. Što god želiš, dostavljamo ti na vrata. Ti samo odaberi restoran, odluči se za najprivlačnije jelo, pomaknite se prema narudžbi - mi ćemo učiniti sve ostalo!

Nema vremena za kuhanje? Razumijemo te. U Waltu smo stručnjaci za najbolja gurmanska iskustva i restorane u gradovima širom svijeta. Bilo da se radi o gourmet burger, pizzi iz krušne peći, začinjenom tacosu, svježem sushiju ili bilo kojem drugom ukusnom međuobroku koji trenutno želiš - s više od 8900 restorana možemo zadovoljiti svaku tvoju želju.

Aplikacija Wolt omogućuje ti praćenje tvoje narudžbe u bilo kojem trenutku, od trenutka kada kuhar počne pripremati tvoj obrok do trenutka kad ti naš kurir zazvoni na vrata. Ako u međuvremenu imaš bilo kakvih pitanja, dostupna ti je naša korisnička podrška koju shvaćamo vrlo ozbiljno. Tim ljubaznih i uslužnih pojedinaca odgovorit će na tvoju poruku u roku od nekoliko sekundi i biti potpuno predan rješavanju tvoje dileme. Da biste narudžbu učinili što lakšom, narudžbu možete podmiriti kreditnom ili debitnom karticom, kao i sa Apple ili Google Payom. Odaberi, naruči i uživaj.

Aplikacija je besplatno dostupna u Apple APP trgovini ili Google Play trgovini.

Koristi kod za 6 EUR

Promotivni kod unesete kada se prvi put prijavite u aplikaciju ili kada se prijavite u Wolt Hrvatska kod "MOJ PROFIL", kliknite na "UNESI PROMO KOD" i u prazno polje unesite promotivni kod "SKKKG5V" (bez navodnika) i odmah ćete dobiti 8 EUR koje ćete moći koristiti prilikom prve narudžbe hrane, bez obzira na iznos vaše narudžbe. Popust ćete moći iskoristiti odmah, bez čekanja.

Wolt je besplatna mobilna aplikacija za naručivanje hrane putem telefona ili računala. Wolt hranu dostavlja na dom na području Bjelovara, Karlovaca, Kaštela, Koprivnice, Osijeka, Požega, Pule, Rijeke, Rovinja, Samobora, Sesvete, Sisaka, Slavonskog Broda, Solin, Splita, Varaždina, Velike Gorice, Vinkovcov, Virovitice, Vukovara, Zadara, Zagreba, Zaprešića, Čakovca i Šibenika.
Popust / kupon možete iskoristiti u roku od 30 dana od upisa.

Wolt osigurava dostavu na dom u roku od 35 minuta od narudžbe. U aplikaciji imaju mnogo ponuda: vikend ponuda, besplatna dostava, besplatni promotivni kod, 1 + 1 gratis,...