WOLT-ALENNUSKOODI

Käytä koodi ja säästät 5€ tilauksestasi.

Koodi: SKKKG5V Copy

Tilaa ruokaa suoraan kotiovellesi!

Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jopa yli 100 eri ravintolasta suoraan kotiovellesi. Tilauksesi toimitetaan 20-40 minuutin kuluessa.
Voit ladata Wolt-sovelluksen Applen App Storesta tai Google Play-kaupasta. Sovelluksen lataaminen on ilmaista. Syötä alennuskoodisi rekisteröinnissä tai sen jälkeen ja säästät 5€ tilauksestasi.

MITEN WOLT TOIMII?

  1. Klikkaa yllä olevaa linkkiä ladataksesi Wolt-sovelluksen joko Google Play-kaupasta tai Applen App Storesta.
  2. Rekisteröidy, näppäile "SKKKG5V" WOLT-alennuskoodi ja (wolt promo code) €5 bonus lisätään välittömästi tilillesi, jonka voit käyttää mihin tahansa tilaukseen, mukaan lukien ensimmäiseen.
  3. Selaa yli 100 ravintolaa ja valitse mitä haluaisit tilata.
  4. Lähetä tilauksesi ja maksa turvallisesti Android Walletilla, Apple Pay:lla tai pankkikortilla.
  5. Odota noin 20-40 minuuttia, kunnes Wolt-kuski tuo tilauksesi turvallisesti kotivellesi.

MITEN KOODIA KÄYTETÄÄN?

Voit syöttää alennuskoodin kirjautuessasi sovellukseen ensimmäistä kertaa.

Jos et vielä käyttänyt sitä rekisteröityessäsi, voit lisätä sen myöhemmin menemmällä omalle tilillesi ja syöttämällä sen kohtaan “Alennuskoodi.” Syötä koodi “SKKKG5V” ja 5€ alennus lisätään välittömästi tilillesi.

Voit käyttää alennuksen mihin tahansa tilaukseen, mukaan lukien ensimmäiseen, tilauksesi hinnasta riippumatta.

Voit käyttää Wolt-alennuskoodin (kupongin) 30 päivän sisällä rekisteröitymisestä.

 

WOLT ON SAATAVILLA

Tietoa Woltista

Woltin avulla löydät helposti parhaimmat ruokapaikat kaupungistasi. Mitä ikinä haluatkaan, toimitamme sen suoraan kotiovellesi. Valitset vain ravintolan, lempiruokasi ja ei muuta kuin tilaamaan – me hoidamme loput!

Eikö ole aikaa kokata? Ei hätää. Me Woltilla tiedämme parhaimmat gourmet-ravintolat ympäri maailmaa. Olkoon kyseessä herkulliset hampparit, uunituore pizza, mausteiset tacot, tuore sushi tai mitä tahansa muuta herkkua mitä haluaisit - yli 8900+ ravintolastamme löydät kaikkea hyvää.

Wolt-sovelluksen avulla voit seurata tilaustasi milloin tahansa sen valmistuksesta aina siihen asti, kun se toimitetaan ovellesi. Jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelumme on välittömästi käytettävissäsi. Sinua palvelee meidän ystävällinen ja avulias henkilötiimi, joka vastaa viestiisi muutamassa sekunnissa, ja he ovat valmiina auttamaan sinua kaikessa. Jotta tilaaminen sujuisi mahdollisimman helposti, voit käyttää maksutapana luotto- tai pankkikorttia sekä Apple- tai Google Pay:ta. Valitse, tilaa ja nauti!

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Applen App Storesta tai Google Play-kaupasta.

Käytä koodi ja saa 5€

Syötä alennuskoodi kirjautuessasi sovellukseen ensimmäistä kertaa tai myöhemmin menemällä omalle tilillesi ja klikkaa “ALENNUSKOODI” ja näppäile koodi “SKKKG5V” tyhjään ruutuun (ilman lainausmerkkejä). 5€ alennuksesi siirretään välittömästi tilillesi ja voit käyttää sen minkä tahansa tilauksen kanssa, hinnasta riippumatta. Alennusta voi käyttää heti, kun tilisi on luotu.

Wolt on ilmainen sovellus, joka on saatavilla mobiililaitteella sekä tietokoneella. Voit tilata Woltilla seuraavissa kaupungeissa: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kajaani, Kemi, Kerava, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lieto, Lohja, Mikkeli, Nokia, Oulu, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Tuusula, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa.

Voit käyttää alennuskoodin 30 päivän sisällä rekisteröitymisestä.

Wolt toimittaa kotiin 35 minuutin sisällä tilauksesta. Sovelluksesta löytyy myös monia muita tarjouksia kuten viikonlopputarjoukset, ilmainen toimitus, ilmaiset promokoodit, 1 + 1 tarjoukset jne.